De kosten van een personal trainer Rotterdam

Een personal coach heeft als enig doel om jou doelen te verwezelijken

Wil je weer in vorm komen maar je weet niet waar je moet beginnen? Of heb je misschien de indruk dat je training niet in het gewenste tempo verloopt? Dan is één van onze persoonlijke coaches beschikbaar om jou bij te staan. De coach stelt samen met jou realistische doelen terwijl hij de sessies daarop aanpast. Hij motiveert je tijdens de inspanning en geeft je waardevol advies dat je training zal verbeteren. Een paar van zulke persoonlijke trainingen zullen je motivatie doen herleven en je kansen vergroten om de doelen sneller te bereiken. Dit alles in een veilige en gevarieerde omgeving. Onze privétrainers hebben een grondige kennis van fysiologie en meerdere jaren ervaring op dit gebied.

Hoeveel kost zo’n personal coach?

De kosten van coachingdiensten zijn afhankelijk van verschillende elementen. De eerste factor die het bedrag van een sportcoach bepaalt, is de formule die je kiest. Degenen die ervoor kiezen om zich in te schrijven voor een groepscoachingsessie kunnen geld besparen in vergelijking met een privé-coachingsessie. Groepscoaching is al mogelijk vanaf € 20 per uur. De kosten voor het huren van de sporthal zijn inbegrepen in de kosten van de groepscoachsessies. Wie een privé personal coaching wil hebben, moet tussen de € 35 en € 90 per uur rekenen. Om echte verandering door fitness te zien, moeten je verschillende maandelijkse sessies nemen. Het beste is om in elk geval twee fitnesssessies per week in te plannen. Hoe langer je een trainer hebt, hoe meer de prijs van de cursus daalt. De kosten van een sessie met een personal trainer Rotterdam zijn ongeveer € 50. Degenen die bijvoorbeeld 5 sessies per maand nemen, kunnen profiteren van een korting naar bijvoorbeeld € 45 / sessie. Sommige sportcoaches bieden pakketten aan van 10, 30 of zelfs 50 sessies tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Lees tip:  Voetbal fitness

Eerste kennismaking met een personal trainer

Tijdens de eerste ontmoeting met een sportcoach leer je de coach beter kennen. Dit moment is een kans om de professionaliteit van de coach te beoordelen. Tijdens dit eerste contact voert de coach een mondeling interview met jou om meer te weten te komen over je sportverleden, je huidige sportpraktijk, medische geschiedenis, eventuele pijn, levensstijl en je voedingspatroon. De sportcoach beoordeelt ook de fysieke omstandigheden van zijn klanten om een ​​persoonlijk programma op te stellen. In dit geval moet je slagen voor een cardiovasculaire test, een spierweerstandstest en een flexibiliteitstest. De professional onderzoekt ook de gegevens van vetmassa en spiermassa.

Online sport- en voedingscoach

Om af te vallen en spieren op te bouwen kun je ook gebruik maken van de diensten van een online sport- en voedingscoach. Deze service is geschikt voor atleten maar ook voor beginners die in vorm willen blijven door een aan hun lichaam aangepast fitnessprogramma te beoefenen. Of je doel nu afslanken is of spiermassa kweken: voeding is één van de belangrijkste dingen die je in de gaten moet houden wil je resultaat boeken. Een nutritionist kan je hierbij helpen.1 gedachte over “De kosten van een personal trainer Rotterdam

Reacties zijn gesloten.