Belangrijke zaken die je mee moet nemen op sportweekend!

0

Het is zo ver het weekendje staat voor de boeg met je team waar je al heel lang naar uitgeleefd hebt. Een sport-, of teambuilding weekend is ingepland door de sportvereniging waar je zit. Nu je een aantal dagen van huis bent zijn er een aantal belangrijke zaken die niet mogen ontbreken bij dit uitstapje. Na het lezen van dit artikel weet jij wat je niet moet vergeten wanneer je op sport,- teambuilding weekend gaat!  
 
Goed humeur  
Klinkt heel cliché, maar dat is het zeker niet! Een goed humeur mag zeker niet ontbreken wanneer je een weekend weg gaat met je team. Niks is vervelender dan een chagrijnige teamgenoot die de sfeer behoorlijk kan verpesten. Zorg er daarom voor dat je altijd goed uitgerust bent wanneer je met de sportvereniging een aantal dagen weg gaat. Toch slecht geslapen? Probeer alles optimistisch te bekijken en slaap bij in de bus! 
 

Leuke spelletjes  

Om het weekend helemaal compleet te maken is het altijd leuk om verschillende spelletjes mee te nemen die voor een ontzettend leuke sfeer zorgen. Denk bijvoorbeeld aan uitdagende spelletjes, bordspellen, raadsels ga zo maar door. Spelletjes spelen zorgt ervoor dat vriendschappen en goede samenwerkingen worden gecreëerd. Daarnaast stimuleert dit ook de creativiteit van mensen. Maar, houdt wel rekening met mensen die slecht tegen zijn of haar verlies kunnen. Verzin daarom altijd een leuk trofee voor de beste verliezer, zodat je het positief afsluit en iedereen met een goed gevoel naar huis gaat.  
 

Geschikte tas 
Een geschikte tas mag zeker niet ontbreken om je waardevolle spullen en cosmetica mee te nemen voor dit weekendje weg. Er zijn verschillende soorten tassen die je mee kan nemen, dit hangt erg af van de hoeveelheid dagen en activiteiten die gepland staan. Zorg daarom altijd voor een goede sporttas om je sportkleding in te doen en wellicht andere materialen die worden gebruikt tijdens het sporten. Veel mensen gebruiken ook hun schooltassen om hun persoonlijke eigendommen mee te nemen. Is je tas kapot tijdens je weekendje weg in Groningen? Zoek dan eenvoudig via Google: tassen Groningen dan vind je een geschikte tas voor jouw spullen! 

Lees tip:  Klankschaal: de helende kracht van geluid!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.