De elektrische step voor mannen

De elektrische step voor volwassenen zie je steeds vaker op de Nederlandse wegen. In vele landen om ons heen zijn deze nieuwe vervoersmiddelen al helemaal omarmd. Het is wachten totdat de e-step voor volwassenen Dat dat ook in ons land gebeurt. Het is een mooie oplossing voor het de drukte op de weg. Bovendien is de e-step voor volwassenen milieuvriendelijk, maar ook een hele toffe gadget. Zie jij jezelf alvast gaan op een elektrische step? Kies je voor een step voor lange afstanden? Of Ga je voor een e-step die die lang mee gaat? Ontdek jouw beste elektrische step.

Over de elektrische step voor volwassenen

De e-step zien we steeds vaker voorbij steppen in de stad. Niet zo gek, want de step genoeg pluspunten kent. De e-step is goed voor het milieu. Ook is het duurzame vervoersmiddel eenvoudig mee te nemen. De populaire elektrische step is bijna altijd opvouwbaar. Uitstekend voor in het openbaar vervoer.

Elektrische step voor volwassenen met zitje

Wil je veel kilometers af te leggen? Dan is een e-step met zitje ideaal. E-steps met een zadel zijn te koop van het merk Xiaomi.

Actieradius elektrische step

Je stept circa 25 tot 45 kilometer afhankelijk van welk step je hebt.
Een Segway Ninebot gaat zo wat 25 kilometer.

Hoe snel gaat een elektrische step

Hoeveel km per uur een step voor volwassenen gaat is uiteraard afhankelijk van welk type je aanschaft. Het merendeel gaat op zijn minst vijfentwintig km p/u. Er zijn ook modellen waarmee je veel harder rijdt.

Lees tip:  Drie voordelen van een begrafenisverzekering

Waar op letten bij een e-step kopen?

  • Hoe ver kan je steppen? Anders gezegd wat is het aantal kilometers per batterij.
  • Hoeveel kilo’s kan de step aan?.
  • Kan je de step eenvoudig meepakken? Is de step inklapbare?
  • Bestel je een step voor volwassenen voor langere of kortere afstanden? Bestel je dus een step met of zonder zadel?
  • Onderzoek ook goed het soort banden. Er zijn banden die vaak lek gaan.
  • Onderzoek beoordelingen van de step die je wilt.

Mag de step op de openbare weg

In Holland mag niet alle e-step legitiem openbaar steppen. De step erkend zijn door Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De organisatie die de aanmelding van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt.

Welke e-step mag op de weg?

Een step voor volwassenen is legaal op de openbare weg indien het is erkend door het RDW. E-step die zijn geautoriseerd zijn:

  • Veeley V5 step
  • Trendiamo Country
  • Deze steps bezitten luchtbanden, een kentekenplaat, achteruitkijkspiegels, licht.