Allerlei herenkleding kopen binnen 90 minuten!

De meeste mannen houden niet van winkelen. Ze willen dan ook het liefst zo min mogelijk gaan winkelen. Helaas is het na verloop van tijd gewoon nodig om nieuwe kleding te kopen omdat de garderobe erg uitgedund is of geen mooie kleding meer bevat. Het personeel van Heerenzaak weet als geen ander hoe het is om herenkleding te moeten kopen als je daar helemaal geen zin in hebt. Dat uren door zo’n winkelstraat slenteren om de juiste kleding te vinden, het passen in veel te kleine pashokjes en ook nog eens het wachten in de rij bij de kassa. Wij garanderen je daarom dat je binnen een zo kort mogelijke tijd weer buitenstaat bij Heerenzaak met de perfecte kleding om je garderobe aan te vullen.

Bij Heerenkleding vind je alles in één winkel.

Zodra jij de Heerenzaak komt binnenlopen krijg je een warm onthaal, we bieden je een heerlijke kop koffie aan, we luisteren naar wat je nodig hebt en leggen de kleding voor je klaar bij het pashokje. Je past alles in één keer en wij zorgen voor de juiste maat en kleurstelling. In ons assortiment vind je namelijk alles wat je nodig hebt, van broeken, tot overhemden, van ondergoed, sokken tot heerlijk warme truien. Zelfs de bijpassende mode accessoires kun jij bij ons aanschaffen, te denken aan een hoed, stropdas, manchetknopen of een portemonnee. Je drinkt je koffie op, past de kleding en voordat jij je “oude kleding” weer aanhebt, hebben wij alles ingepakt voor je bij de kassa liggen.

Lees tip:  5 redenen waarom een trainingspak onmisbaar is in je kledingkast!

Helemaal niet de deur uit om te winkelen

Denk je “bekijk het maar”, ik ga helemaal niet de deur uit om te winkelen, dan maar oude kleding aan…. Ook dan hebben wij de oplossing voor je. Je krijgt weliswaar geen heerlijke bak koffie maar je kunt gewoon in je oude trainingsbroek vanuit een luie positie op de bank je aankopen doen. Bezoek de online Heerenzaak.nl! Je vind hier een maattabel waarmee je eenvoudig je maat kunt bepalen. Daarna zoek je op categorie eenvoudig en snel de juiste kleding bij elkaar en je stopt het in je winkelmandje, je betaald en binnen enkele dagen ontvang je jouw nieuwe aanvulling voor je kledingkast thuis. Mocht je tijdens het bestellen van kleding toch hulp nodig hebben, dan kun je de chatfunctie gebruiken of onze vriendelijke klantenservice bellen.