Uniek in de wereld van honkbal! De nationale ploeg draagt STOX Energy Socks!

Amsterdam, 17 maart 2021

STOX Energy Socks sluit een Partnership met de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond. De spelers spelen urenlange wedstrijden, soms meerdere keren per dag met een heel intensief reisschema. Hier bieden STOX Energy Socks de ultieme ondersteuning. Deze Sports Socks hebben een verlengd kniestuk speciaal ontworpen voor honkbal en softbal spelers.

Partnership manager van STOX Energy Socks Martijn Elffers: “Het interessante aan dit partnership is dat we een hele nieuwe doelgroep bereiken in Nederland en in buitenland. Via de KNBSB kunnen wij uitleggen wat de werking van compressie-sokken is. Daarnaast is Team Kingdom of the Netherlands het eerste team in de (honkbal)wereld dat met compressie-sokken speelt. Deze sokken hebben we dan ook samen ontwikkeld met KNBSB. De speelsters en spelers voelen direct het verschil en zijn, net als wij, erg blij met het resultaat.” Naast de vele trainingsmomenten van de teams wordt er ook door de teams veel en ver gereisd naar bijvoorbeeld EK’s en WK’s. Tijdens het reizen dragen de teams Travel Socks van STOX Energy Socks zodat ze fit aankomen op de bestemming.

Commercieel manager van de KNBSB Berry van Driel is erg blij met het nieuwe partnership: “Wij zijn ontzettend blij met deze mooie samenwerking met STOX Energy Socks. Zij gaan onze teams aankleden met mooie sokken, die onze spelers en speelsters bovendien zal helpen sneller te herstellen en daardoor beter te presteren. Daar is uiteraard ook onze technische staf zeer verheugd over!”

De high-tech compression sokken ondersteunen de spelers in hun explosieve spel en intensieve trainings en reischema’s. STOX Energy Socks zorgt voor minder vermoeide benen, een sneller herstel en een langer uithoudingsvermogen.

Lees tip:  90 minuten lang juichen in je nieuwe Ajax shirt

Buiten dat Stox Energy Socks official supplier is van de KNBSB zijn zij ook de official supplier van de KNLTB, KNRB, KNWB, Team Jumbo-Visma (Schaatsers + Renners), hockey internationals en Eredivisieclubs Sparta, Vitesse, Feyenoord.