Waarom een vinyl vloer in de sporthal?

vinyl vloer sportschool

De voordelen van een vinyl vloer in sporthallen

Overweeg je een nieuwe vloer voor in de sporthal te kopen bij fabrieksverkoop of bij een andere aanbieder. Een vinyl vloer is zeker een geschikte vloer voor in de sporthal. Deze vloer is niet alleen erg sterk, maar heeft ook diverse andere voordelen te bieden. Wij hebben de voordelen van een vinyl vloer in de sporthal voor je op een rij gezet.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Een vinyl vloer in de sporthal is zeker aan te raden, want deze vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. De vloer hoeft enkel gestofzuigd en gedweild te worden met een speciale machine. Mocht er per ongeluk op de vloer geknoeid worden, dan is dit eenvoudig te verwijderen zonder dat er vlekken in de vloer ontstaan. Ook is de vloer waterdicht. Dit maakt het mogelijk de vloer vochtig te reinigen.

Diverse designs mogelijk

Ook een pluspunt aan vinyl vloeren is dat ze in diverse designs verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je de sporthal van vrijwel iedere gewenste uitstraling voorzien. Bekijk eens het aanbod bij vinyl vloer goedkoop en ontdek of er ook een passende vloer voor jouw sporthal tussen zit.

Een duurzame vloer

Vinyl vloeren staan erom bekend jarenlang mee te gaan. Wanneer je een vinyl vloer van goede kwaliteit koopt, kun je rekenen op een levensduur tussen de 10 en 30 jaar. Dit maakt vinyl vloeren tot duurzame vloeren. Wanneer je een goede kwaliteit vinyl vloer zoekt, is het belangrijk voor een vloer te kiezen met een dikte van 2,0 mm tot 3,0 mm. Deze behoort een slijtlaag van 0,20 en 0,70 millimeter te hebben. Zeker in een sporthal dient een vloer een goede slijtlaag te hebben, omdat deze door al het sporten flink wat te verduren heeft. Vinyl vloeren zijn hierop gemaakt. Zeker met een goede kwaliteit vinyl vloer zit je altijd goed.

Lees tip:  Nieuw elan bezorgt Toto veel opschudding