Stijlvolle jethelmen, maar niet voor bekende voetballers

Stijlvolle jethelmen

Wist je dat het bekende voetballers vaak contractueel verboden wordt om motor te rijden? “Veel te kwetsbaar” zeggen de verzekeringsspecialisten, en daar zit natuurlijk wat in. Voor jou is dat een ander verhaal, want er is op zondag vast wel een andere vedette op te trommelen die jouw plekje overneemt in je vriendenteam. Als je motor of brommer rijdt, kun je jezelf wel goed beschermen.

Het is uiteraard erg belangrijk dat je op je scooter of motor een goede helm draagt. Een nieuwe helm kan een behoorlijke investering zijn, maar gelukkig zijn er ook genoeg helmen die betaalbaar, veilig én mooi zijn! Zo is er een ruim aanbod aan jethelmen die een heerlijke prijs hebben en ook nog eens bij elke outfit passen. Hieronder staan een aantal prachtige helmen beschreven die door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. 

IXS HX 104 jethelm

Dit model jethelm van het merk IXS komt in maar liefst drie kleuren. Je kunt kiezen uit mat zwart, glans zwart en wit. De helm heeft een snel sluiting bij de kin die makkelijk in gebruik is. Hij beschikt over een hoogwaardige voering van 100% polyester. Een blanke lakafdichting en een nieuwe matte lak technologie zorgen ervoor dat deze helm er zo mooi uitziet. De helm heeft bevestigingspunten voor een zonneklep of vizier en je krijgt er een gratis zwarte zonneklep bij. Ook kan je eventueel een motorbril bevestigen onder de klem aan de achterkant van de helm. De helm is ECE goedgekeurd en is al verkrijgbaar vanaf 49 euro.

Lees tip:  7 tips voor je voetbalreis naar FC Barcelona

Redbike RB-710 retro jethelm

Een klassieker van het merk Redbike. De RB-710 komt in maar liefst vier verschillende kleuren. In zwart, zilver, wit en ivoor wit. Een prachtige helm met een retro uitstraling. Deze jethelm is gemaakt van hoogwaardig ABS-polymeriaat en heeft een antiallergische voering. Ook deze helm heeft een makkelijke snel sluiting en een klem voor een motorbril. Inclusief een zwarte zonneklep die je kunt bevestigen aan de punten voorop de helm. Deze topper van een helm is ook ECE gekeurd, weegt ongeveer 1050 gram en is te koop vanaf 59 euro.

Torc T50C jethelm

Met deze helm zit je eigenlijk altijd goed. Hij heeft een prachtige glans zwarte kleur en beschikt ook over een ECE keuring. De helm is gemaakt van hoogwaardig ABS-polymeriaat en de multi density voering zorgt voor extra bescherming. Net zoals de vorige helmen heeft deze ook een klem aan de achterkant voor een motorbril en bevestigingspunten voor de glans zwarte zonneklep die meegeleverd wordt. Deze jethelm heeft een dubbel D sluiting aan de kin en de voering is uitneembaar en kan gereinigd worden. Het gewicht van de helm is ongeveer 1600 gram en vanaf 75 euro kan hij al van jou zijn.