Mannenstyle, een blog speciaal voor mannen!

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Dit is een bekend gezegde en in vele opzichten de absolute waarheid. We spreken soms een taal die vrouwen niet begrijpen, maar ook zij zeggen dingen waarvan de betekenis voor ons volkomen onduidelijk is. We hebben over het algemeen, met soms wat kleine raakvlakken, andere hobby’s dan de vrouwelijke mensen. Ook als we kijken naar ons surfgedrag online lopen de onderwerpen volledig langs elkaar op. De informatie die wij interessant vinden en graag lezen, slaat het vrouwelijke geslacht het liefst finaal over. Juist om deze redenen is Mannenstyle ontstaan.

Op Mannenstyle vind je alleen maar informatie die jou interesseert! 

Mannenstyle.nl is een blog boordevol informatie voor mannen. Op deze website vind je werkelijk alles wat jou als man interesseert.  Van het organiseren van een mannenweekend tot mode voor mannen. Je vindt er het nieuwste autonieuws en natuurlijk alles over voetbal. Grappig is wel dat er ook een rubriek “Babes” is toegevoegd aan deze leuke mannenblog. Want tja, we komen dan van een andere planeet en we begrijpen de vrouw soms niet helemaal of geheel niet, we zijn wel erg in het andere geslacht geïnteresseerd.  De informatie in deze speciale rubriek is daarom ook gericht op het “handje hulp” dat we zo nu en dan nodig hebben om ons te gedragen als een echte gentelman. Denk hierbij aan spannende slaapkamerweetjes, de leukste cadeautjes voor jouw vrouwtje en natuurlijk ook genoeg informatie voor de “singel mannen” die deze blog bezoeken.

Mannenfilms, tips om lekker alleen te kijken op de bank

Als je samenwoont met een mens van Venus dan kun je beamen dat er soms ook wel wat onenigheid over de afstandsbediening van de TV ontstaat. De oplossing is het aanschaffen van een tweede TV en deze in een andere ruimte te plaatsen. Zo kunnen jullie beide jullie eigen series en films kijken en zo af en toe ééntje samen. Echte mannenfilms zijn nou eenmaal anders dan films waar je samen naar kijkt met je vriendin of vrouw. Op de website van Mannenstyle.nl vind je dan ook veel tips over films die je echt gezien moet hebben.

Lees tip:  Stijlvolle jethelmen, maar niet voor bekende voetballers

Mannenmode hoort ook bij jouw lifestyle

De tijd dat mannen geen interesse hadden in mode ligt ver achter ons. Op dit gebied zijn we zeker naar de vrouwen toegegroeid. Toch verschilt de mannenmode ten opzichten van de mode voor vrouwen wel op een aantal vlakken. Daarom op Mannenstyle.nl ook een aparte uitgebreide rubriek over fashion. Je kunt er veel vinden over de laatste trends op het gebied van de mannenmode en alle do’s en don’ts om er goed uit te zien. De moderne man heeft namelijk niet alleen oog voor mooie kleding maar ook voor zijn eigen uiterlijke vertoon.

Mannenstyle.nl heeft voor elke man wat wils

Natuurlijk is de ene man de andere niet, maar als je Mannenstyle bezoekt zal je je al snel thuis voelen. Er zijn ongetwijfeld rubrieken waar je jezelf helemaal in kunt vinden. Neem gewoon eens even rustig een kijkje en laat je verrassen door de overvloed aan leuke artikelen en onderwerpen.