EA SPORTS FIFA 20 IS VANAF VANDAAG WERELDWIJD VERKRIJGBAAR, KEERT MET NIEUWE GAME MODE VOLTA FOOTBALL TERUG NAAR DE STRAAT

Speel profvoetbal op het hoogste niveau of duik in de nieuwe authentieke voetbalervaring met kleine teams in FIFA 20

Bekijk hoe VOLTA FOOTBALL de grenzen verlegt in de releasetrailer

Redwood City, Calif. – 27 september 2019 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc., (NASDAQ: EA) EA SPORTSTM FIFA 20 voor PlayStation®4, Xbox One en PC uitgebracht. Fans kunnen de gloednieuwe game mode VOLTA FOOTBALL* ervaren, welke geïnspireerd is door de authentieke stijl van voetbal met kleine teams, wat gespeeld wordt op straat, in kooien en zaalvoetbalvelden over de hele wereld. Spelers kunnen FIFA Ultimate Team™ spelen om nieuwe sociale ervaringen te beleven, zoals FUT Friendlies of de Seizoensdoelstellingen bekijken waar ze nieuwe content kunnen ontgrendelen om hun club aan te passen naar hun eigen wensen. Kom meer te weten over de nieuwste toevoegingen aan FIFA 20, waaronder de totaal nieuwe benadering van de gameplay met Voetbalintelligentie.

Sinds de release vorige week door EA Access** en Origin Access** zijn spelers over de hele wereld al begonnen met het opbouwen van hun droomteams en hebben ze het tegen elkaar opgenomen op het veld. Daarbij zijn in totaal al meer dan 15 miljoen wedstrijden gespeeld en meer dan 52 miljoen doelpunten in het spel gescoord. 

“Elk jaar streven we ernaar nieuwe manieren om te spelen toe te voegen voor onze spelers, van vernieuwingen aan speltypen en gameplaymechanismen tot het leveren van de meest authentieke ervaring tot nu toe”, aldus Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA. “Dit jaar hebben we ook VOLTA FOOTBALL geïntroduceerd wat een totaal nieuwe dimensie aan de game toevoegt en FIFA 20 terugbrengt naar de straten en zaalvoetbalvelden waar veel voetbalspelers van over de hele wereld ooit zijn begonnen. Het is een ervaring waarvan onze spelers ons hebben gevraagd die terug te brengen, en die we graag willen aanbieden terwijl we doorgaan om The World’s Game uit te bouwen.”

In VOLTA FOOTBALL stellen spelers hun eigen personage samen, drukken ze hun individuele stijl uit en storten ze zich in de realistische ervaring van spelen met kleine teams. Een geheel nieuwe stijl van gameplay, gebaseerd op voetbalrealisme dompelt spelers onder in de flow van de straat met nieuwe tools, waaronder vereenvoudigde tikjes en skillmoves, nieuwe flair-animaties of het gebruik van de muur als teamgenoot.

Lees tip:  Train deze spieren voordat je gaat verhuizen

Daarnaast brengen meer dan 30 officiële competities, 700 teams, 17.000 authentieke spelers en 90 gelicentieerde stadions over de hele wereld een van de meest authentieke sportvideogames tot leven. Bekijk alle beschikbare licenties, waaronder exclusieve toegang tot de grootste competities ter wereld, van het toppunt van clubvoetbal met de UEFA Champions League tot het ongekende fandom van de Bundesliga, Premier League, LaLiga Santander, Eredivisie, Pro League en nog veel meer hier.

EA Access** en Origin™ Access** Basic-abonnees kunnen maximaal 10 uur van het spel genieten en ontvangen 10% korting op de volledige game. Origin Access Premier-abonnees krijgen alle voordelen van Basic bovenop volledige toegang tot het spel op PC zolang ze abonnees zijn. Bovendien kunnen EA Access- en Origin Access-abonnees elke maand een nieuw speciaal tenue ontgrendelen in EA SPORTS FIFA Ultimate Team™ als een exclusieve beloning voor de eerste 5 maanden.

Fans van EA SPORTS FIFA kunnen zich ook wagen aan het nieuwe seizoen van FIFA Mobile op iOS en Android om vrienden uit te dagen voor real-time 11v11-wedstrijden, in World Tour meer dan 650 nieuwe evenementen tegen clubs uit de echte wereld te spelen en beloningen te verdienen om op te klimmen in de rangklassementen. Om de nieuwste manieren om in FIFA Mobile te spelen te bekijken, ga je naar: www.ea.com/nl/games/fifa/fifa-mobile.

FIFA 20 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en wereldwijd vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.

Lees tip:  Drinken tijdens het sporten