Waarom een orthodontist

orthodontist

Om de beste en gezondste glimlach te hebben die je kunt hebben.

Vertrouw daarvoor op de expertise van orthodontisten, die voortkomt uit hun uitgebreide opleiding. Na het afronden van hun tandheelkundige opleiding, volgen orthodontisten nog twee of meer jaren orthodontie in een erkend orthodontie residentie programma. Orthodontisten doen er alles aan om uw tanden en kaken goed op elkaar af te stemmen, zodat u comfortabel en effectief kunt spreken, bijten en kauwen. Er is een bonus. Goed werkende tanden en kaken zien er meestal ook goed uit.

Om zich goed te voelen en er goed uit te zien.

Met de zorg van een orthodontist heeft u een deskundige die is opgeleid om te begrijpen hoe uw tanden, uw kaken en uw gezichtsspieren allemaal samenwerken. Een gezonde mond draagt bij aan uw algehele gezondheid, inclusief uw uiterlijk!

Om de gespecialiseerde behandeling te krijgen die u verdient.

U vertrouwt uw hart toe aan een cardioloog, uw huid aan een dermatoloog, uw knieën aan een orthopeed. Net als deze specialisten die hun specialisme bestuderen na hun algemene medische opleiding, wijden orthodontisten extra jaren aan orthodontie nadat ze hun tandartsopleiding hebben afgerond. En net als hun medische tegenhangers, beperken orthodontisten hun praktijk tot hun specialisme. Orthodontisten hebben een diepgaande ervaring in orthodontische zorg. Ze gebruiken hun kennis en vaardigheden om u te helpen de best mogelijke resultaten te krijgen.

Om uw beet goed te krijgen.

Uw gebit is een complex biologisch systeem. Het bestaat uit 32 tanden, boven- en onderkaak, tandvlees en gezichtsspieren. Uw gezonde beet is het doel van de orthodontist. Dit doel wordt bereikt door ervoor te zorgen dat de afzonderlijke elementen in een optimale positie worden gebracht, zodat u goed kunt bijten, kauwen en spreken.

Lees tip:  Handige tips om je lekker warm te kleden tegen de kou in het voetbalstadion

Om het probleem op te lossen.

U ziet misschien zes scheve voortanden. De orthodontist ziet de oorzaak van scheve tanden in drie dimensies. Orthodontisten gebruiken hun opleiding, ervaring en deskundigheid om diep te graven om de wortel van uw orthodontisch probleem te ontdekken. Gewapend met een diagnose die rekening houdt met alle factoren, kunnen orthodontisten uw oplossing plannen – een oplossing die zorgt voor een gezonde, aantrekkelijke glimlach en een blijvend resultaat.

Om de juiste behandeling voor u aan te bevelen.

Er zijn tegenwoordig veel behandelingsmogelijkheden, van clear aligners tot moderne beugels. Ze hebben allemaal hun nut, maar alleen een orthodontist heeft de gespecialiseerde kennis om alle variabelen in uw mond te identificeren en te plannen. Orthodontisten houden ook rekening met uw unieke behoeften en wensen bij het adviseren van de juiste behandelingsoptie voor u. Orthodontisten hebben een brede kennis met betrekking tot alle orthodontische hulpmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Ze weten wat ze moeten gebruiken en wanneer ze dat moeten doen, omdat ze elke dag met deze hulpmiddelen werken.

Om het over het grote geheel te hebben.

Natuurlijk wilt u een stralende lach. Uw orthodontist wil dat ook voor u, en de resultaten van de behandeling moeten blijvend zijn. Je verdient het beste: een goede beet en een gezonde, mooie lach. Raadpleeg een orthodontist voor je leven, je gezondheid, je geluk, je glimlach.