WK VOETBALPOULE RUSLAND 2018

0


In 2018 vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Om het kijken naar het WK voetbal nog een beetje spannender te maken kun je meedoen aan de gratis WK voetbalpoule op wkvoetbalpoule.nl. Dit is de leukste WK voetbalpoule van Nederland en er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen.

In de WK voetbalpoule moet je proberen de uitslagen van de wedstrijden zo goed mogelijk te voorspellen. Hoe beter je de uitslag voorspelt des te meer punten je kunt halen! Daarnaast moet je voorspellen welke landen er door gaan naar de volgende ronde t/m welke landen de finale gaan behalen. En uiteraard moet je ook voorspellen wie de winnaar wordt van het WK voetbal. Want ook hiermee zijn veel punten te halen. Tijdens het WK voetbal in Rusland dat plaatsvindt van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018 doen er maar liefst 32 landenteams mee. Het is dus nog een hele klus om te voorspellen welke landen er ver zullen gaan komen! Gelukkig is er op deze website ook een voorbeschouwing waar alle landen de revue passeren en de kansen van alle landen tijdens dit WK voetbal worden belicht. Wat ook erg handig is, is dat je bij elke wedstrijd kunt zien welke uitslagen er het meest worden voorspeld door de deelnemers. Hierop kun je jouw voorspelling strategisch op aanpassen.

WK VOETBALPOULE MET VRIENDEN
Leuke aan deze WK voetbalpoule website is dat je er ook gemakkelijk een eigen vriendenpoule kunt aanmaken. Hierin kun je je vrienden, familie en collega’s uitnodigen. Zo’n beetje iedereen in Nederland denkt verstand van voetbal te hebben en daarom is het leuk te testen wie van je vrienden er nu echt het meest verstand van voetbal heeft. Daarom is het maken van een eigen vriendenpoule erg populair. Er zijn al duizenden eigen vriendenpoules aangemaakt tijdens de afgelopen WK’s op deze website.

AANMELDEN
Wil je ook meedoen aan de leukste WK voetbalpoule van Nederland? Meld je dan hier aan.


Lees tip:  Wint België het WK voetbal?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.