Dieet voor vriendenteam voetbalelftal Venlo

deet

Hallo allemaal. Ik ben Peter, een man van in de 40. Samen met een stel jeugdvrienden voetballen we geregeld. Zeg maar het bierteam, het zesde van een voetbal club in Venlo. Vanwege privacy zal ik de naam van de club maar niet geven. Enfin, de afgelopen jaren hebben wij beter gepresteerd in de kroeg dan op het veld, dus eigenlijk van de keeper tot en met de spits we kampen allemaal met wat overgewicht. Onze linksbuiten is niet vooruit te branden en daarom hebben we ook al 12 wedstrijden op rij nog geen punt weten te behalen.

Tip: https://be-slank.nl/product-categorie/afslankpakketten/

Enfin, deze zomerstop hebben we de koppen bij elkaar gehad om iets te gaan verzinnen dat we komend seizoen beter voor de dag zullen komen. We gaan gezamenlijk een dieet volgen. Frank de rechter middenvelder kwam met het idee om het Be-Slank eiwitdieet te gaan volgen. Zijn vrouw is daar reeds een kilo of 30 mee afgevallen. Maar het Be-Slank dieet is niet alleen voor vrouwen. Het dieet bestaat uit maaltijdvervangende shakes en alsmede andere producten zoals repen en soep en havermout met verhoogde inhoud eiwitten. Zo heb je geen honger en val je sneller af.

Meer: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/

Enfin ik heb een heel afslankpakket besteld als test. Iedereen in het team vind de shakes erg lekker. Met name de smaken bosbes en aardbei maar ook voor de koffie leuten is er een koffie smaak en die vind ik persoonlijk echt fantastisch. De repen zijn handig voor onderweg naar huis na een zware training. Je lichaam heeft dan echt even eiwitten nodig. De meeste van onze teamleden nemen de producten ook mee naar het werk. Je hebt wel eens van die momenten dat je naar iets slechts wilt grijpen maar met maaltijd repen en ze hebben ook speciale gezonde chips, is dat echt verleden tijd.

Ik heb er vertrouwen in dat het zesde van Venlo FC komend seizoen strakker, scherper en fitter voor de dag zal komen, en onze vrouwen zullen dat waarschijnlijk ook wel weten te waarderen!

Lees tip:  Low carb kitchen in Nederland

Winkels die maaltijdrepen verkopen
Kazodomi.nl
Bodyenfitshop.nl
Vitamins.nl
Koopjesdrogisterij.nl
DeWeegschaal.nl
Drogisterij.net


1 gedachte over “Dieet voor vriendenteam voetbalelftal Venlo

Reacties zijn gesloten.