Voetbal fitness

Als personal trainer en voetbalcoach zijn er een aantal belangrijke punten waar u op moet letten bij het trainen van uw vrouwen om fit te worden voor voetbal. Je eerste overweging moet de leeftijd en het huidige fitnessniveau van je spelers zijn. Het is heel belangrijk om met je training te beseffen dat jongere vrouwen niet alleen kleine volwassenen zijn, en daarom zijn fitness- en conditioneringsoefeningen voor volwassenen grotendeels ongepast. Tweede overweging zou het soort voetbaloefeningen moeten zijn dat u gaat gebruiken. Voor vrouwen hou ik er altijd van om ervoor te zorgen dat een bal betrokken is bij al mijn fitness- en conditieoefeningen. Om deze reden gebruik ik veel kleine eenzijdige spellen voor het trainen van mijn vrouwen, omdat kleine eenzijdige spellen hen betrokken houden en te allen tijde bewegen, waarbij zowel fitness als ballwork samen worden gebruikt. Hiermee sport je effectief wordt je een echte fitgirl

Wanneer u fitnessoefeningen voor uw vrouwen overweegt, moet uw eerste besef zijn dat vrouwen niet alleen kleine volwassenen zijn. Fitnessoefeningen voor volwassenen zijn over het algemeen niet geschikt voor vrouwen. Voor de vrouwen die ik coach, maak ik me meestal geen zorgen over fitnessoefeningen tot ongeveer de leeftijd van elf. Tot de leeftijd van elf probeer ik ze te coachen zodat ze actief zijn gedurende de hele trainingssessie en ik vind dit voldoende in termen van voetbalfitness. Na deze leeftijd moet je rekening houden met de huidige fitnessniveaus van je spelers bij het overwegen van fitness oefeningen. U moet vervolgens beslissen aan welke elementen van fitness u wilt dat uw spelers werken en uw oefeningen dienovereenkomstig formuleren. De verschillende elementen zijn snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen.

Lees tip:  Wat kun je allemaal doen tijdens een actieve kampeervakantie?

Sessies voor training

Bij alle trainingssessies is mijn primaire doel het maximaliseren van het aantal balaanrakingen dat elke speler tijdens de sessie krijgt. Om deze reden neem ik in de meeste gevallen een bal op in de fitnessoefeningen die ik met mijn spelers gebruik. Als u een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteedt aan fitnesstraining, zult u de hoeveelheid ballwork die u met uw spelers kunt doen aanzienlijk verminderen. De beste manier om dit te voorkomen, is door een bal in uw fitnessoefeningen op te nemen. Een andere methode die ik heb gebruikt bij advertenties van oudere vrouwen met representatieve teams is om spelers een routine voor het seizoen te geven. Dit zorgt ervoor dat uw spelers een basisfitness-niveau hebben wanneer u begint met trainen en dit betekent dat u meer trainingstijd kunt besteden aan ballwork en vaardigheden en minder aan fitness en conditionering.

Voetbalfitness

Er zijn veel elementen van voetbalfitness die spelers nodig hebben wanneer ze een spel spelen. Factoren zoals snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen zijn belangrijke elementen die spelers op het voetbalveld nodig hebben. Ik vind dat het gebruik van een verscheidenheid aan kleine eenzijdige spellen een effectieve manier is om deze verschillende elementen van fitness te trainen zonder dat de spelers fitnessoefeningen moeten doen. In een ideale wereld zullen de spelers niet eens beseffen dat ze fitnessoefeningen doen. Er zijn veel verschillende kleinzijdige spellen die ik gebruik om de verschillende elementen van voetbalfitness te simuleren. Ik vind dat dit een geweldige manier is om zowel fitness als ballwork in mijn voetbaltrainingssessies op te nemen, zodat de spelers plezier hebben en de verschillende elementen van voetbalfitness die ze nodig hebben om van het spel te genieten.

Lees tip:  Zo bereid je je voor op een marathon

Wat betreft voetbalfitness en conditionering moet je altijd denken dat vrouwen niet alleen kleine volwassenen zijn. Als je fitnessoefeningen voor volwassenen met vrouwen probeert te gebruiken, zullen ze meestal snel hun interesse verliezen en ontmoedigd raken. Gebruik een bal zo vaak mogelijk in uw fitnessoefeningen om het aantal balaanrakingen dat elke speler tijdens de trainingssessie ontvangt te maximaliseren. Ik vind dat de beste manier om dit te doen is om een ​​verscheidenheid aan kleine eenzijdige spellen met spelers te gebruiken om hen de verschillende elementen van voetbalfitness te leren die ze nodig hebben. De belangrijkste elementen van voetbalfitness voor vrouwen zijn snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen, en de voetbaloefeningen en kleinzijdige spellen die je gebruikt, moeten gericht zijn op het ontwikkelen van deze elementen in elk van je spelers.

Een andere goede manier om aan je kracht te werken is om te gaan kiten. Kijk hiervoor eens op https://www.kitesurge.com/