Sporten met een personal trainer

Wil je graag sporten onder begeleiding? Wil je er zeker van zijn dat je jouw doelen deze keer wél haalt en dat je nu na enkele maanden echt resultaat kan zien? Dan is het wellicht tijd dat je eens het sporten met een personal trainer uit probeert. Een Personal trainer, of PT’er, is iemand die je persoonlijk begeleid tijdens het sporten.

Hij of zij spoort je aan om dat laatste beetje energie ook nog te gebruiken. Hij of zij stelt een sport plan voor je op met een schema per week, doelstellingen per week, maand en jaar, en maakt indien gewenst zelfs een voedingsplan voor je. Je hebt dus een enorm goede houvast om je doelen deze keer echt te verwezenlijken.

Waar doe je dit?

Sporten onder begeleiding van een PT’er kan in vrijwel iedere grotere stad in Nederland en België. Je kan dit dus in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Groningen en alle andere steden verdeeld over ons land doen.

Er zijn verschillende stijlen in begeleiding mogelijk. Zo kan je sporten in een groep, of een op een. Dit hangt af van ie budget, want zoals je wel zal begrijpen is een op een sporten simpelweg wat prijziger.

Lees tip:  Het nut van krachttraining

Wat doet een trainer wel en wat niet

Hoe persoonlijk een trainer naar jou toe is, verschilt per trainer. Zelfs trainers binnen één bedrijf hebben verschillende stijlen met het aanbieden van hun trainingen. Zo kan de een je zelfs persoonlijk aansporen om te sporten, bijvoorbeeld wanneer je niet op komt dagen, maar zal de ander je meer verantwoordelijkheid geven.

Ben je op zoek naar een goede Personal Trainer? Duthler Personal Training biedt trainingen aan in Eindhoven en Tilburg, verdeelt over verschillende locaties. Zie hieronder de verschillende locaties en zoek jouw ideale locatie.

http://www.duthler-personaltraining.com/locatie-tilburg/

Ringbaan Noord 97

5046AA Tilburg

0655100931

Openingstijden:

Openingstijden:

Ma – Vr: 07:00 – 23:00

Za: 09:00 – 14:00

Zondag gesloten

http://www.duthler-personaltraining.com/locatie-eindhoven/

Stadionplein 2

5616RX Eindhoven

0655100931

Openingstijden:

Ma – Vr: 07:00 – 23:00

Za: 09:00 – 14:00

Zondag gesloten