Welke bidons je hier kunt laten bedrukken

Hier heb je de mogelijkheid om verschillende soorten bidons te laten bedrukken, maar je vraagt je waarschijnlijk af welke soorten dit dan zijn. Om het duidelijk te maken hebben wij een overzichtje van de verschillende opties waar je hieruit kunt kiezen.

Eigen logo op bidons bedrukken

Als eerste heb je natuurlijk de basic plastic bidons waar je hier jouw eigen logo op kunt laten drukken. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten vaak ook het minst. Voor lage kosten kun je jouw eigen logo op een van deze simpele bidons laten drukken.
Ook heb je hier de mogelijkheid om voor een metalen bidon te gaan. Deze kosten iets meer maar zijn meestal voor een hogere kwaliteit en gaan bovendien langer mee. Ook hebben deze bidons over het algemeen een luxere uitstraling en is er meer keuze op het gebied van de vorm van de bidon.

Doppers in vergelijk met bidons

Dan heb je ook nog de bekende Doppers, doordat het een duurder merk is betaal je voor deze bidons waarschijnlijk het meest. Maar Doppers zijn ook van een hogere kwaliteit dan bijvoorbeeld plastic bidons, en ze hebben natuurlijk ook een uniek design wat je niet bij andere bidons terugvindt. Wellicht dat je ze daarom de prijs waard vind
Wanneer je iets zoekt wat zowel uniek als goedkoop is, dan wil je hier wellicht naar de opvouwbare bidons kijken. Deze zijn gemaakt van een dun plastic, en hierom niet erg stevig, maar ze zijn wel ontzettend makkelijk ergens naartoe te nemen. Ze nemen amper ruimte in jouw tas, waardoor ze misschien wel handiger zijn dan een duurdere metalen bidon.

Lees tip:  Wanneer gebruik je een sup board?

Shakebekers als bidons

Als laatste hebben we nog de shakebekers, deze bidons zijn speciaal bedoeld voor het maken van proteïne shakes. Ideaal dus wanneer jij bidons nodig hebt voor een sport gerelateerd evenement. Shakebekers hoeven bovendien helemaal niet duur te zijn, je hebt ze in verschillende prijsklassen.
Je ziet hier dus maar weer dat je enorm veel keuze hebt wanneer het aankomt op het laten bedrukken van bidons. Maak je dus geen zorgen wanneer je ooit bidons wilt laten bedrukken, er is namelijk keus genoeg.