Kies de beste bookmaker met deze 4 tips

Wanneer je op zoek bent naar een de beste bookmaker, dan zijn er een aantal vragen die je je moet afvragen. Denk bijvoorbeeld aan: Welke bookmaker heeft de hoogste quotering?

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de partij betrouwbaar. Aangezien er nog veel meer bij komt kijken, helpen we je graag op weg met 5 tips.

Tip 1: Reviews

Dit is eigenlijk iets wat je altijd als eerst moet doen. Voordat je met een bookmaker in zee gaat moet je altijd de reviews bekijken. Bekijk vooral naar de klachten en hoe de bookmaker hier mee omgaat. Reageren ze op klachten? Dan is dat een goed teken. Controleer ook altijd of de reviews echt zijn.

Tip 2: Storten en uitbetalen

Voetbalwedden gaat er natuurlijk om dat je geld verdiend met het gokken op voetbalwedstrijden. Maar voordat je geld verdiend, moet je natuurlijk wel makkelijk kunnen storen en uit laten betalen. Dit verschilt ook per bookmaker! Kijk altijd goed naar welke betaalmogelijkheden de bookmaker heeft, wat het betalingstermijn is en wat de fee’s zijn/

Lees tip:  4 tips voor het vinden van geschikte paardenkleding

Tip 3: Welkomstbonus

De welkomstbonus, ook wel ‘het lokkertje’ genoemd, is vaak de reden dat mensen voor een bookmaker kiezen. Dat is niet altijd de terechte keuze. Laat je hier niet altijd door leiden. Bekijk altijd goed de voorwaarden, staar jezelf nooit blind op bonus.

Tip 4: Aanbod

Voordat je een bookmaker kiest, moet je jezelf afvragen: ‘waar wil ik allemaal op wedden?’. Wil je alleen op voetbalwedden? Of ook op Formule 1, Darten, het songfestival en misschien wel basketbal? Mijn advies is om dit voor jezelf op een rijtje te zetten en ook goed te kijken naar het aanbod van elke bookmaker.

Met deze 4 tips zelf aan de slag kan met het kiezen van de beste bookmaker. Succes!