90 minuten lang goede voetbalschoenen

Iedere fanatieke voetballer wil graag 90 minuten voetballen. Hiervoor is doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen voor nodig. Maar uiteraard ook kwaliteit! Je zal goed moeten presteren zodat je trainer je niet laat wisselen. Maar naast kwaliteit en vermogen, zul je ook goede voetbalschoenen moeten hebben om 90 minuten lang te kunnen voetballen. Je hebt de mogelijkheid om op lederen voetbalschoenen te voetballen, maar dat kan ook gemakkelijk op schoenen die van kunststof zijn gemaakt. Tegenwoordig zijn er meer kunststof schoenen dan leren schoenen. Vroeger werden vrijwel alle schoenen van leer gemaakt en speelde het hele Nederlands Elftal op de Copa Mundial van adidas, welke volledig van leer is gemaakt. Uiterlijk speelt momenteel een veel grotere rol. De meeste voetballers spelen op gekleurde schoenen, welke opvallen en goed aansluiten. Soms zijn ze van leer gemaakt, meestal niet.

Voetbalschoenen die je momenteel veel op het veld terug ziet zijn van de merken; adidas, Nike, New Balance, Hummel, Under Armour en Puma. Bij uitstek zijn adidas en Nike de bekendste merken op het gebied van voetbal. Sterspelers zoals Ronaldo en Messi zijn gezichten van deze twee merken. De hele voetballende jeugd speelt graag op de schoenen van hun idool, ze zijn daarom van grote invloed.

Lees tip:  Sportkleding opbergen

Om 90 minuten lang op goede voetbalschoenen te spelen, is het belangrijk dat je voetbalschoenen niet te groot, te klein of te smal koopt. Als je de schoenen te smal koopt, zul je er snel uitscheuren, dat zou zonde zijn. Let er daarom goed op hoe ze zitten tijdens het passen. Over 90 minuten lang gesproken, wist je dat Ajax een lied heeft dat 90 minuten lang heet. Dit is de songtekst:

Ajax lied

90 minuten lang

Voor onze club uit Amsterdam

Gekkenhuis op de tribune

Niemand die ons stoppen kan

Oooooohoooohoooohooohooooooooo


Voetbalschoenen zijn te koop bij:
SporthuisPimDoesburg.nl
Voetbalhuis.nl
Voetbal-Geest.nl
Voetbalschoenenwinkel.nl