Wedden op voetbal

Heb jij een grote passie voor voetbal? Dan is dit artikelen wellicht iets voor jou. Voetbalwedden en andere weddenschappen op sport, het wordt steeds bekender maar het wordt ook al een hele lange tijd gedaan. Je herkent het vast wel, jij en je vrienden weten dat er een belangrijke wedstrijd zit aan te komen en jullie gaan gokken op wie jullie denken dat gaat winnen. Je kan hier helemaal in opgaan maar hoe leuk is het dan om hier nu ook geld mee te kunnen verdienen? Zo heb je gelijk een goed excuus voor de vele uren dat je naar voetbal kijkt! Wij geven jou een aantal tips zodat je goed voorbereid aan de weddenschap begint.

Limieten

Stel voor jezelf limieten in. Hiermee wordt bedoeld dat je voor jezelf een bepaald bedrag aanhoudt dat je uitgeeft zonder hier over heen te gaan. Dit worden ook wel deposit limits genoemd en zijn er handig en bruikbaar bij alles wat met gokken te maken heeft. Het zorgt ervoor dat jij niet onnodig en veel geld gaat uitgeven.

Verdiep je in de wedstrijd

Zomaar beginnen met het wedden op een wedstrijd is natuurlijk niet handig. Verdiep je goed in de 2 teams. Hierbij is het handig om te kijken naar dingen zoals: Zijn er spelers geblesseerd of geschorst? Ook moet je onderzoek gaan doen naar hoe de teams de afgelopen jaren gepresenteerd hebben. Door dit allemaal van tevoren op te zoeken krijg je een veel duidelijker beeld van het team en zo kan je een betere inschatting maken. 

Lees tip:  Wingsurfen: wat is het en hoe werkt het?

Begin met wedden vlak voor de wedstrijd

Vlak voordat de wedstrijd begint worden pas de opstellingen van de teams bekend gemaakt. Als jij een echte voetbal liefhebber bent weet je als geen ander hoe belangrijk dit is. Het kan een groot verschil maken in de kansen die het team heeft om te gaan winnen. Dien pas de weddenschap in als de opstellingen bekend zijn.

Onder invloed

Ben je onder invloed van alcohol of drugs? Dan raden wij het zeker niet aan om mee te doen aan de weddenschap. Doordat je onder invloed bent kan je onredelijke beslissingen maken en niet helder na gaan denken. Het betast je beslissingsvermogen aan.