Voorspel de uitslag van een voetbalmatch en win een leuke prijs

Voor veel mensen is voetbal de ultieme ontspanning. Niet per se om het zelf te spelen, maar ook al gewoon om er naar te kijken. Maar wat het nog leuker maakt is de uitslag proberen te voorspellen en zeker wanneer daar een leuke prijs aan verbonden is. Dat kan op intikkertje.nl, waar je de uitslag kan voorspellen van voetbalwedstrijden van de Eredivisie. Je geeft in welke uitslag jij denkt dat het gaat worden en je maakt kans op leuke prijzen! 

Maak voetbal kijken extra spannend en voorspel mee de uitslag

De uitslag van een voetbalwedstrijd proberen te voorspellen in de wetenschap dat je er iets mee kan winnen, maakt het allemaal nog een tikkeltje leuker om voetbal te kijken. Zo kan je op intikkertje.nl ook mee spelen met de EK poule 2020. Hier kan je de uitslag van verschillende matchen proberen voorspellen en hopen dat jij een prijs wint. Je kan zelf een poule organiseren of met vrienden of familie een groepje aanmaken om samen mee de uitslag te voorspellen. Niets leuker dan elkaar zenuwachtig proberen te maken en hoog van de toren te blazen dat jij sowieso gaat winnen!

Hoe werkt het? 

De werking van zo’n voorspelling ingeven is heel eenvoudig. Je kan je op intikkertje gratis registreren, dat is de eerste stap. Je geeft daarbij een spelersnaam in, je eigen voor- en achternaam, jouw mailadres en een wachtwoord. Wanneer je registratie bevestigd is, kan je je voorspellingen gaan ingeven. Voorspel de uitslag van alle groepswedstrijden en zorg ervoor dat je ze zeker opslaat. Aan de hand van punten wordt bijgehouden wie al het meeste uitslagen correct voorspelt heeft en wie eerst staat op de ranglijst! Zo wordt uiteindelijk de winnaar van de poule bepaalt. 

Lees tip:  Powerlifting voeding: cruciale bouwstenen voor kracht

Intikkertje, de site die voetbal nog leuker maakt 

Intikkertje is de site die voetbal nog leuker maakt en bestaat ondertussen al 15 jaar. Al 15 jaar lang proberen mensen de uitslagen van voetbalwedstrijden te voorspellen en zo kans te maken op leuke prijzen. Want hoe meer punten je scoort, hoe hoger je op de ranglijst komt en hoe meer kans je maakt op prijzen zoals een Apple Ipad Air of bier. Verschillende voetbalpoules worden opgestart en het geeft net dat tikkeltje extra spanning aan een voetbalmatch. Zelf meespelen en uitslagen voorspellen? Ga dan vlug naar intikkertje.nl!