Sportieve teamtraining

Zoek je een sportieve teamtraining die je team uitdaagt en helpt te groeien, professioneel en als persoon? Dan is bokscoaching iets voor jouw mensen. Deze sportieve teamtraining zet vechtsportelementen in als leermomenten in combinatie met reflectie op het eigen handelen.

Boksen en vechtsporten

De vechtsport is een grote liefde van veel sporters. Tijdens een vechtsporttraining wordt het even stil in je hoofd en krijg je de kans om de uitdaging aan te gaan, met jezelf en met de ander. Je zoekt de grens van je kunnen op en ontdekt je eigen krachten.

Bokscoaching

Stel je voor, jij en je teamleden met bokshandschoenen aan. Je bokst, je verdedigt en je verrast jezelf. Je ervaart wat je doet, waardoor je leert hoe je in het team staat en hoe je op bepaalde situaties reageert. Tijdens een bokscoaching wordt vechtsport als leermodel en therapiemiddel gebruikt. Het is een goede manier om je krachten te leren kennen en gebruiken in teamverband.

Sportieve teambuilding

Bokscoaching is een teamtraining met impact, samen boksen is fun en het geeft je energie. Je zit niet achter een tafeltje naar de theorie te luisteren: je bent interactief bezig en door aan de slag te gaan ontstaat een leerervaring. Deze ervaring bespreek je in de groep en samen met de coach zoek je naar het mentale model achter je reacties. Je kiest welk gedrag je wilt veranderen, wat de coach vertaalt naar concrete stappen voor jou op de werkvloer.

Driedimensionaal leren

Tijdens bokscoaching worden verschillende delen van het brein aangesproken, waardoor dat wat je leert beter blijft hangen. Dit heet driedimensionaal leren. Wil je je mensen met een teamtraining raken, maar niet beschadigen? Zoek je een training die echt impact heeft op het team en hoe het werkt? Kies dan voor bokscoaching.

Lees tip:  De voordelen van een pannakooi