Nike Lunarepic Low Flyknit 2

Nike Lunarepic Low Flyknit 2

SECURE LOCKDOWN MEET PLUSH COMFORT.

Stap in naar het comfortabele comfort van de Nike LunarEpic Low Flyknit 2. De schoen is precies afgestemd met een naadloze Flyknit bootie en zacht Lunarlon schuim om een lekkere workout of loop te leveren kilometers lang.

  • Plush Flyknit bootie-constructie slaat de voet comfortabel op.
  • Laser-cut pods verbeteren de zachtheid.
  • Gebogen Lunarlon schuim middelzool zorgt voor een extreem soepele rit.
  • Laserperforaties worden in de Flyknit aan de voorvoet geweven om een verhoogde luchtstroom te leveren.
  • Flywire technologie geweven in het Flyknit bovenkant integreert met de veters voor een dynamische, ondersteunende pasvorm door middel van de voet.
  • De Dubbel-geïnjecteerde middenzool helpt het licht en flexibel te houden.

HET VERHAAL VAN FLYKNIT
De Nike Flyknit technologie is geïnspireerd door feedback van hardlopers die schoenen wilden met de aansluitende (en vrijwel onzichtbare) pasvorm van een sok. Nike stelde daarop teams van programmeurs, technici en ontwerpers samen en tijdens een vier jaar durend onderzoek ontwikkelden zij de technologie die nodig was voor het maken van een speciaal gebreid bovenwerk met statische eigenschappen voor extra structuur en duurzaamheid. Ze verfijnden het ontwerp en door nauwkeurige afwegingen wisten ze alle essentiële eigenschappen voor een sportschoen – ondersteuning, flexibiliteit en ventilerend vermogen – samen te voegen in één enkele laag. Dat resulteerde uiteindelijk in het vederlichte, nauwsluitende en vrijwel naadloze bovenwerk dat we nu kennen.

€ 94.95

Naar de winkel

BewarenBewaren

Post Author: